Wednesday, 21.11.2018, 01:44
Приветствую Вас Guest

Blekksprut

Norwegian Language

Главная » Файлы » filmer og serier

Transformers: De beseirede slår tilbake
[ ] 08.07.2009, 11:51
 
 

 

Det har nå gått to år siden den unge Sam Witwicky (Shia LaBeouf) reddet universet fra det avgjørende slaget i krigen mellom de to ulike robot rasene. Til tross for hans ekstreme heltegjerning er Sam en helt gjennomsnittelig tenåring.

En tenåring som sliter med hverdagslige bekymringer i det han skal starte på college og forlate sin kjæreste Mikaela (Megan Fox) og sine foreldre (Kevin Dunn og Julie White) for første gang. I tillegg har han en vanskelig jobb med å forklare til sin nye venn og beskyttende robot, Bumblebee, at han skal dra vekk. Sam har som mål å leve et helt normalt liv på universitetet, men for å klare dette må han ignorere sin skjebne.
Sam har gjort sitt beste for å legge konflikten i Mission City bak seg, og gjenoppta sine daglige rutiner. I mellomtiden har kampen mellom Autobotsene og Decepticons, ført til en rekke endringer. Sector 7 er oppløst og dens mest lojale soldat, Agent Simmons (John Turturro), har blitt avskjediget. Et nytt organ, NEST, er opprettet for å ta dens plass. Ved å bruke erfarne feltkommandører som Lennox (Josh Duhamel) og Epps (Tyrese Gibson) forsøker NEST å arbeide side ved side av Autobot'ene med det mål om å hindre en dødelig konfrontasjon med Decepticons. Dessverre evner ikke den nasjonale sikkerhetsrådgiveren Theodore Galloway (John Benjamin Hickey) å forutse den ubønnhørlige faren som finnes overalt. Han motiveres av å få kontroll over alle forsvarsorganisasjoner og all deres potensielle makt samtidig som han blir kvitt alt han ser som tullete myndighetsbyråkrati. Galloway forsøker å legge ned NEST i den tro at all fare for krig er nøytralisert. Han er overbevist om at menneskene ikke har noen interesse i Autobot'enes konflikt med Decepticons.
Sam har nesten vendt seg til livet på en ny skole, en ny og innpåsliten romkamerat som heter Leo (Ramon Rodriguez) og et like innpåslitent, men mye mer attraktivt, nytt bekjentskap som heter Alice (Isabel Lucas). Da alt begynner å falle på plass blir han plutselig distrahert av bilder som flimrer over netthinnen som hammerslag. I frykt for at han også lider av demens som hans bestefar, forsøker Sam å holde dette hemmelig helt til han ikke kan ignorere beskjedene og symbolene som flimrer foran øynene sine.
Sam blir motvillig dratt rett inn i en drakamp mellom Autobot'ene og Decepticons, hvor hele universets skjebne er i spill. Uten at han er klar over det besitter Sam, og Sam alene, nøkkelen til utfallet av kampen om den ultimate makten mellom de gode og onde. Med hjelp av sine venner, hans kamerater i NEST og til og med sine egne foreldre klarer Sam til slutt å omfavne fødselsretten til Witwicky'ene og slutter å gjemme seg fra familiearven: intet offer, ingen seier!

Om skuespillerne
SHIA LABEOUF (Sam Witwicky) stormet inn på lerretet og har raskt blitt en av de mest ettertraktede skuespillerne i Hollywood.
2008 var et meget godt år for LaBeouf. Han hadde hovedrollen i den...
 
 
Download Original Version
 
 
 
 
Категория: filmer og serier | Добавил: Nikolozi | Теги: Transformers, De, beseirede, slår, tilbake
Просмотров: 1392 | Загрузок: 0 | Комментарии: 48 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *:
Menu Category
programmer og software [0]
filmer og serier [3]
videoer [0]
bilder og skrivbordsbakgrunn [0]
morroside [0]
musikk [0]
spill [0]
artikkler og nyheter [0]
e-boeker og magasiner [0]
LOGIN
Search
Friend Sites
 • Internet Files Enciclopedia
 • FTP Movie Planet
 • All Armys In One Web
 • The Best Russian Web - Site
 • Live Music Play Of World
 • Statistic

  Total online: 1
  Guests: 1
  Users: 0
  Copyright MyCorp © 2018Make a free website with uCoz